Werven van studenten voor uw school


Loading

Werven van studenten voor uw school

Authentiek beeldmateriaal voor het werven van studenten

Waar kijkt u liever naar? Vrolijke fotografie van het naar hun zin hebbende studenten, of plichtmatige leerlingen die iets proberen uit te beelden. Daarom kiezen steeds meer scholen voor onze unieke belevingsfotografie. Als school wil je jezelf tenslotte onderscheiden. Vooral met de wervingsfotografie van studenten moet je er boven uit steken.

Gebruik foto’s van je eigen leerlingen voor je Flyers, Open dagen en website

Goede fotografie verduidelijkt de sfeer van de opleiding. Voor de toekomstige studenten is het dan direct duidelijk wat een school te bieden heeft. Dat is super belangrijk voor het unieke concept van de school. Leerlingen kiezen eerder voor jouw school met vrolijke toegankelijke opleidingsfoto’s. Overtuig de toekomstige studenten met onderscheidende foto’s en teksten, waarin ze zich kunnen herkennen. Goede toegankelijke fotografie voor de werving van de juiste  studenten is daarbij onmisbaar. Zo kiezen de toekomstige leerlingen eerder voor jouw school als er een geloofwaardige afbeelding bij staat.

Originele beelden om van te watertanden

Als je het goed wil doen, schakel je de hulp in van een professional die verstand heeft van beeldtaal en visuele communicatie. Een onderscheidende visuele strategie die je boodschap versterkt, verdient zichzelf terug. Patrick Siemons is door zijn sociale vaardigheden een goede partner hierin. Hij spreekt de taal van jongeren en zij voelen zich snel bij hem op hun gemak. Na een uitvoerige briefing maken we een complete reportage. Eigen Stockfotografie en het maatwerk van een eigen fotoproductie tegen concurrerende tarieven. En de foto’s zijn meteen uw volledig eigendom, dus geen ingewikkeld gedoe met rechten of licenties. Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden.

Ook professionele wervingsfotografie nodig?
Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

[/vc_row]

Als gespecialiseerde bedrijfsfotograaf, die u helpt bij het benaderen van de arbeidsmarkt, maakt Patrick Siemons als commerciële fotograaf met een eigen fotostudio ook andere soorten bedrijfsreportages. Bijvoorbeeld  publicatie fotografie voor bedrijfsmagazines,  bedrijfsfilms, architectuur- interieurfotografiezakelijke portretfotografie, reclamefotografie op locatie in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, Eventfotografiemodefotografie, unieke stockfotografie, productfotografie. Je kunt zijn werk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Amersfoort Utrecht en Amsterdam

About Patrick Siemons

  •