De FilmFotograaf voor de ultieme beleving van je organisatie


 

Ervaren filmfotograaf

Zelf heb ik een achtergrond als fotograaf en daardoor krijgen mijn films een cinematografische sfeer. Veel filmisch licht en beweging om sfeer en emotie te benadrukken. Het zorgt ervoor dat jouw potentiële klant geboeid blijft kijken en zich laat overtuigen van jouw passie en professie. Als ervaren filmfotograaf weet ik bijvoorbeeld dat de uitstraling van een film vooral afhangt van de compositie en belichting. Door de sfeer en de stijl van jouw organisatie goed neer te zetten, draagt de film bij aan het imago van je bedrijf en stimuleert het de conversie.

ZET JE AMBASSADEURS IN DE SPOTLIGHT

Er bestaat geen betere reclame dan klanten of medewerkers die zich positief uitlaten over je bedrijf in een video-testimonial. Deze ambassadeurs vertellen ogenschijnlijk spontaan een eerlijk, positief verhaal waardoor je als kijker overtuigd raakt om voor jouw bedrijf te kiezen. Dit type film schieten we dynamisch, met verschillende composities tijdens het filmen en een goede eindmontage. Je kan dit inzetten voor het werven van medewerkers of als review van je dienst en/of product. Het is een mond-tot-mond reclame die zeer overtuigend werkt. Daarnaast werken testimonials ook nog eens goed voor de SEO van je website. .

VERKOOP MEER MET EEN PRODUCTFILM

Als je weet dat steeds meer mensen online zoeken op beeld en film in plaats van op tekst, dan weet je ook dat een goede productfilm meer verkoopt dan een mailing of brochure. Het gaat erom vooral de beleving te laten zien bij het gebruik van het product. Wat voegt je product toe? Waar wordt je klant blij van?

Professionele opnames en edits

Natuurlijk moet de film er van begin tot eind gelikt uitzien. Dat begint bij goede opnames en gaat verder met een professionele edit waarbij elk fragment goed aansluit op elkaar. De klant raakt op die manier al snel overtuigd van gebruiksgemak en kwaliteit. Het uiteindelijke resultaat kan je meteen opnemen in je webshop en ook gebruiken voor online verkoopplatforms als Amazon en BOL.

Film en fotografie in één

Snelheid en gemak zijn belangrijk bij productfilms. Vandaar dat wij film en fotografie meteen kunnen combineren voor een complete presentatie van jouw product. Na het filmen en fotograferen kunnen we dankzij alle nieuwe technieken razendsnel al het beeld kant en klaar leveren.

LAAT ZIEN WAT JOUW ORGANISATIE IN HUIS HEEFT

Bind meer klanten aan je organisatie met een bedrijfsfilm. Laat je organisatie zien aan de hand van persoonlijke interviews en korte shots. Hoe persoonlijker en laagdrempeliger je de organisatie neerzet, des te beter kunnen jouw klanten zichzelf ermee identificeren. Het gaat erom dat je binnenkomt bij je doelgroep en daar een onuitwisbare indruk achterlaat.

Meer mogelijkheden met film

Afhankelijk van je ambities kan ik samen met een strategisch tekstschrijver een script maken om jouw boodschap krachtig over te brengen. Het gaat erom dat je met de film je doel bereikt. Voorbeelden zijn reclame-, vacature-, training-, en instructiefilms.

GEBRUIK DRONEFILMS VOOR EXTRA AANDACHT

Gebruik verschillende perspectieven voor creativiteit en spanning in je film. Hier is een drone zeer geschikt voor. Verrassende composities maken de film interessanter, of het nou om vastgoed, personen, of een product gaat. De bijzondere composities zorgen ervoor dat de potentiële klant geboeid blijft kijken en overtuigd raakt van jouw expertise en kwaliteit.

FILM LAAT JE PASSIE ZIEN VOOR JE WERK

Voordat je een organisatie benadert of ergens iets koopt, ga je tegenwoordig eerst online op zoek naar meer informatie. Is het bedrijf of de instelling precies wat jij zoekt? Past het wel bij je? Tekst en foto’s kunnen veel vertellen, maar een film biedt net dat beetje extra wat het verschil kan maken. In een film kan je echt laten zien wat jou en je bedrijf beweegt. En dat is nou precies wat je klanten graag willen zien.

 

 

Ook professionele filmproducties nodig? Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

 

Als gespecialiseerde bedrijfsfotograaf, maakt Patrick Siemons als commerciële fotograaf met een eigen fotostudio ook andere soorten bedrijfsreportages. Bijvoorbeeld  publicatie fotografie voor bedrijfsmagazines,  bedrijfsfilms, architectuur- interieurfotografiezakelijke portretfotografie, reclamefotografie op locatie in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, Eventfotografiemodefotografie, unieke stockfotografie, productfotografie. Je kunt zijn werk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Amersfoort Utrecht en Amsterdam.