Event fotografie voor een verhalende reportage


Loading

Event fotografie voor een verhalende reportage

Event fotografie toont sfeer en beleving

Bij een geslaagd evenement hoort een mooi beeldverslag. Een professionele eventreportage biedt de organisatie en bezoekers een blijvende herinnering aan de beleving van het moment. Je kan de eventfoto’s plaatsen op je website en als download beschikbaar stellen. Ook plaats je de foto’s van je beurs, of evenement op sociale media en gebruik je ze als promotiemateriaal voor een volgende editie. Wat je bij eventfotografie vooral laat zien is sfeer en beleving van je gasten of bezoekers. Die moet je dus goed in beeld hebben. Bij Patrick Siemons Fotografie vinden we het sociale aspect van ons vak juist zo belangrijk. En dat zie je terug in onze foto’s. Daarin pakken we altijd de emotie van het moment mee. Fotograferen met gevoel.

Checklist voor elk evenement

Een evenement fotograferen is meer dan lukraak plaatjes schieten of groepjes mensen fotograferen. Je wil met je foto’s een verhaal vertellen. Na het zien van de beelden van het evenement, moet je het gevoel hebben dat je er daadwerkelijk bent geweest. Dat je alles hebt gezien en beleefd en dat je tal van mensen hebt ontmoet. Je krijgt al zin in de volgende keer. Wij kunnen als eventfotograaf die verbeelding realiseren door ons van tevoren goed voor te bereiden en te werken met een programma en uitgebreide checklist. Tijdens het event ligt de focus op het verhaal wat we willen laten zien en leggen we alle bijzondere en mooie momenten vast met onze camera.

Ook professionele eventfotografie nodig?
Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

 

Als gespecialiseerde bedrijfsfotograaf, maakt Patrick Siemons als commerciële fotograaf met een eigen fotostudio ook andere soorten bedrijfsreportages. Bijvoorbeeld  publicatie fotografie voor bedrijfsmagazines,  bedrijfsfilms, architectuur- interieurfotografiezakelijke portretfotografie, reclamefotografie op locatie in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, Eventfotografiemodefotografie, unieke stockfotografie, productfotografie. Je kunt zijn werk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Amersfoort Utrecht en Amsterdam.

About Patrick Siemons

  •