Editorial- publicatiefotografie voor bedrijfsmagazines


Loading

Editorial- publicatiefotografie voor bedrijfsmagazines

Editorial beeld versterkt het verhaal

Of het nou gaat om een portret van een persoon of een verhalende fotoreportage over een onderneming; de foto’s voor het magazine moet aansluiten bij het verhaal dat wordt verteld. Sterker nog… de lezer zal op grond van het gebruikte beeldmateriaal van de fotoshoot besluiten of hij het interview gaat lezen. Voor de editorial fotograaf betekent dit dat hij zich razendsnel moet inleven in het verhaal voor het tijdschrift, dat de tekstschrijver of journalist wil vertellen.

Foto bij interview, of  verhalende fotografie

Patrick Siemons Fotografie werkt regelmatig in opdracht van bedrijfsbladen, vakbladen en magazines, om een interview of reportage te voorzien van passende foto’s. Vaak wordt dit beeldmateriaal zowel voor print als voor publicatie op internet gebruikt. Een mooi voorbeeld is het interview met CoolCat-baas Ronald Kahn in Inretail.

Ook verhalende publicatie fotografie nodig?
Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

Pagina bekijken Als gespecialiseerde bedrijfsfotograaf, maakt Patrick Siemons als commerciële fotograaf met een eigen fotostudio ook andere soorten bedrijfsreportages. Bijvoorbeeld  publicatie fotografie voor bedrijfsmagazines,  bedrijfsfilms, architectuur- interieurfotografiezakelijke portretfotografie, reclamefotografie op locatie in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, Eventfotografiemodefotografie, unieke stockfotografie, productfotografie. Je kunt zijn werk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Amersfoort Utrecht en Amsterdam.

About Patrick Siemons

  •