Sponsoring vathorstrun


Loading

Sponsoring vathorstrun

Alle sponsoren in beeld bij de 5e Vathorstrun

Iris Hoetmer is er maar wat trots op. Wat vijf jaar geleden begon als een spontaan idee met 120 deelnemers, is gegroeid tot een vast kalenderevenement met dit jaar ruim 700 lopers. Het beeldverslag werd 6 september verzorgd door Patrick Siemons. Iris legt uit:

“Via zijn vrouw Brenda kwam ik weer in contact met Patrick Siemons. Ik kende hem al van het sporten. Zijn open persoonlijkheid en sportieve inslag maakten dat we elkaar snel vonden. Patrick heeft veel beeldmateriaal tijdens het evenement geschoten en is daarnaast bij alle 14 sponsors op bezoek geweest om hen te fotograferen. Het fraaie resultaat is binnenkort te zien op onze website“.

Als clubmanager van Fit2Move leek het Iris destijds leuk om met een aantal liefhebbers van hardlopen een evenement in Vathorst te organiseren. Kleinschalig, zonder ambitie. Het idee sloeg aan en vorig jaar is de organisatie een stichting geworden met Iris Hoetmer als boegbeeld.

“We hoeven niet zo nodig groot te worden, maar elk jaar groeit het aantal deelnemers en sponsoren. Het concept is kleinschalig en knus voor jong en oud. Voor de jongsten hebben we een kidsrun en alle andere deelnemers kunnen kiezen tussen 5 en 10 km. Wat ik bijvoorbeeld leuk vind is dat er al deelnemers zijn die de dry fit shirts van alle edities verzamelen. Die hebben namelijk elk jaar een andere kleur. Vorig was het groen, dit jaar zwart.”

Bel: 033 465 66 03 Mail: patrick@siemons.nl

About Patrick Siemons

  •