Sieraden & Beautyfotografie


Loading

Sieraden & Beautyfotografie

  • Date30 april 2015

Fotografie van sieraden draait om licht

Sieraden zijn gemaakt als lust voor het oog. Ze benadrukken je identiteit of vergroten je schoonheid. Als je sieraden wilt verkopen, zal je ze op hun best moeten laten zien. De schoonheid die in het sieraad schuil gaat, wil je in al haar facetten in de foto naar voren laten komen. De omgeving reflecteert helder of mat in het metaal. De edelstenen schitteren in het licht en tonen hun diepste kleuren.
In de studio van Patrick Siemons hebben we eigenhandig unieke belichtingstechnieken ontworpen, die sieraden en edelstenen optimaal laten schitteren. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het nabewerken van sieraden en edelstenen, zodat ze strak gepresenteerd worden in consistente reeks afbeeldingen.

Sieraden als onderdeel van beautyfotografie

Sieraden, edelstenen en beauty zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door een sieradenlijn op te nemen in een complete beautysetting, versterk je de beleving. De sieraden worden geassocieerd met een bepaalde sfeer, omgeving of emoties als geluk en liefde. Bij Patrick Siemons zijn we gewend om met modellen te werken, zodat sieraden ook op de huid gefotografeerd kunnen worden. De setting of omgeving monteren we er achteraf in. Dat scheelt aanzienlijk in kosten en houdt je flexibel in de toepassingen.

Ook professionele campagne fotografie nodig?? Klik op groen voor direct contact.
Bel: 033 465 66 03 Mail: patrick@siemons.nl