Reclamefotografie voor de Rabobank ‘En Hier’ marketingcampagne


Loading

Reclamefotografie voor de Rabobank ‘En Hier’ marketingcampagne

Reclamefotografie voor de Rabobank ‘En Hier’ campagne

Rabobank Amersfoort Eemland wil graag dicht bij haar klanten zijn. Dat kan in een kantoor van de bank, maar ook op andere plaatsen, daarom ben ik ingehuurd om deze locaties en service creatief beeldend weer te geven. Deze fotografie wordt online, in magazines en als Abri’s gebruikt.

Ontmoet de mobiele adviseurs

De mobiele adviseurs van Rabobank Amersfoort Eemland komen bij u thuis voor een gesprek over bankzaken. U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer online kanalen of een bezoek aan één van onze kantoren niet mogelijk is. Of heeft u hulp nodig bij Rabo Internetbankieren of met de Rabo Bankieren App? In een persoonlijk gesprek leggen de adviseurs graag uit hoe alles werkt.

Ontmoet de zakelijke adviseurs bij Seats2meet in Amersfoort

Onze MKB-adviseurs kunt u ontmoeten bij Seats2meet op station Amersfoort, waar zij in gesprek gaan met ondernemers. Tevens is het mogelijk om op deze locatie een afspraak met hen te maken.

Ontmoet ons bij Woonzorgcentrum ’t Hamersveld in Leusden

Voor sommige klanten is het lastig om naar een van onze kantoren te komen. Daarom komen zij graag naar hen toe. Zoals bij Woonzorgcentrum ’t Hamersveld in Leusden, waar onze adviseurs bewoners helpen met bank zaken.

Ontmoet of ontdek de Rabobank ondersteunde projecten

Als coöperatieve bank kom je ons op veel plaatsen tegen. Van oudsher is de bank betrokken bij veel maatschappelijke initiatieven in de regio Amersfoort Eemland.
Rabobank Amersfoort Eemland doneert geregeld aan sociale, maatschappelijke, innovatieve of duurzame initiatieven in onze regio. Deze ondersteuning bestaat niet alleen uit geld, maar ook uit inzet van medewerkers, materialen, netwerken en onze communicatiekanalen.

Zoals bij het project JAZZ Amersfoort, ZomerOndernemer in Amersfoort, het Cultureel Festival in Baarn of Kinderboerderij Het Spookbos in Eemnes.

 

Ook professionele campagne fotografie nodig?
Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

About Patrick Siemons

  •