‘On the spot’ met TAF (The Athletes Foot)


Loading

‘On the spot’ met TAF (The Athletes Foot)

‘On the spot’ met The Athletes Foot

Global marketing manager Christoph Lindlein werd op het hoofdkantoor in Zwitserland door collega Kirsti Boessenkool op het werk van Patrick Siemons geattendeerd. ‘Is dat niet iets voor onze komende campagne?’, vroeg ze. Enkele maanden later werd in onze eigen hoofdstad de nieuwe FW15-campagne van The Athletes Foot geschoten.

Amsterdam stond al op de nominatie

‘Op grond van eerdere ervaringen van onze Nederlandse collegas’, hebben we besloten om voor deze campagne met Patrick in zee te gaan,’legt Christoph Lindlein uit’.Amsterdam stond al op de nominatie als locatie voor de FW15 photoshoot, dus dat paste perfect. Tijdens de fotosessies werd bevestigd dat de keuze voor Patrick een juiste was. Hij is professioneel en maakt gemakkelijk contact met de hele ploeg en de modellen. Dat zorgt voor een geweldig leuke sfeer en maakt het werken met elkaar plezierig. Zijn oog voor de gehele scene en setting is bijzonder.’

Sport with style

The Athletes Foot is een winkelketen met 431 shops in 23 verschillende landen. Sinds 2012 maakt het deel uit van Intersport, met het hoofdkantoor in Zurich. Daar wordt ook de marketing gecoördineerd. In Nederland telt The Athletes Foot 54 vestigingen. Het motto van The Athletes Foot: ‘If sport is what you need and style is what you desire’.

Ook professionele campagne fotografie nodig?? Klik op groen voor direct contact.
Bel: 033 465 66 03 Mail: patrick@siemons.nl

About Patrick Siemons

  •