Nieuwe website Club Pellikaan live!


Loading

Nieuwe website Club Pellikaan live!

Vernieuwde website Club Pellikaan vandaag live

Tamara Kamerman is verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van Club Pellikaan, een full service sportclub met 6 vestigingen in Nederland. Vandaag gaat hun vernieuwde website live, waarin de clubbeleving centraal staat. Patrick Siemons leverde het beeld.

“Ik werk nu twee jaar samen met Patrick Siemons Fotografie’, vertelt Tamara. ‘We kwamen bij hem terecht door Hans, eigenaar van Get Flexible. Hij had zijn coaches op indringende wijze laten fotograferen en dat sprak me enorm aan. Na de eerste afspraak met Patrick was ik al overtuigd. Hij luistert goed, begreep meteen wat ik wilde en het resultaat was uiteindelijk nog mooier dan ik voor ogen had. We hebben toen door heel Nederland een shoot georganiseerd met verschillende leden voor onze campagne ‘Ik en mijn club’. Die zwart-wit beelden zie je nu overal bij ons terug.”

Betalen per foto

“Waar andere sportscholen het sporten en de faciliteiten centraal stellen, onderscheiden wij ons door de beleving te benadrukken’. Tamara vervolgt met een glimlach: ‘Want we weten heel goed dat de meeste mensen sporten omdat het moet. Het maakt onderdeel uit van een moderne lifestyle waarbij je bewust bent van hoe je leeft. Daar horen bijvoorbeeld gezond eten en welness ook bij. Bij Club Pellikaan maken we dat zo aangenaam mogelijk en dat laten we zien door de beleving van onze leden te verbeelden.
Patrick Siemons heeft dat goed begrepen. Toen ik hem vertelde wat ik voor ogen had en heel veel foto’s liet zien die ik had verzameld, zei hij meteen: dat gaan we maken! Ook in het budget heeft Patrick met ons meegedacht. We wilden wat flexibeler zijn in de financiering. Patrick stelde voor. ‘Betaal alleen¬† wat jullie willen gebruiken’. Dus geen vaste kosten, maar betalen per foto. We zijn daar heel tevreden over en volgens mij is het voor beide partijen een goede afspraak geweest. Want intussen werkt Patrick vaker met deze formule.”

Leuk met kinderen

“Natuurlijk gaat het uiteindelijk om het resultaat, maar wat ik ook fijn vind aan het werken met Patrick Siemons is zijn ongedwongen manier waarop hij met mensen omgaat. Hij weet mensen snel op hun gemak te stellen.’ Tamara vervolgt: ‘Als ik zie hoe leuk hij met kinderen omgaat, dan is dat echt bijzonder. Hij heeft eens een neefje en nichtje van mij gefotografeerd. Dat zijn nogal verlegen kinderen, maar Patrick krijgt ze los. Dat zie je goed terug in de foto’s die Patrick onlangs voor ons heeft gemaakt. Er zijn veel kinderen gefotografeerd en het ongedwongen plezier straalt er van af. Het beeldmateriaal sluit volledig aan bij onze propositie, de aanpassingen in de huisstijl en vernieuwde website. Ik ben erg benieuwd naar de reacties!”

Bel: 033 465 66 03 Mail: patrick@siemons.nl

About Patrick Siemons

  •