Marlies Dekkers prikkelt de vrouwelijke fantasie


Loading

Marlies Dekkers prikkelt de vrouwelijke fantasie

De nieuwe lingeriecollectie ‘Awaken Your Senses’ bestaat uit vier uitgesproken stijlen met een nieuwe signature gebaseerd op vrouwelijke fantasieën. Bij de vier stijlen staan materialen centraal die normaal gesproken alleen worden gebruikt bij bovenkleding: denim, leer, zijde en krijtstreepstof. De materiaalkeuze staat aan de basis van de lingerieontwerpen en komt voort uit verschillende vrouwelijke fantasieën.

“Vanuit een bepaalde mood ging ik op zoek naar de ideale beha die daarbij zou passen. Als ik me uitdagend voel en ik heb zin in een spannende avond, wil ik de perfecte leren beha die goed zit én fashionable is. Het is mij gelukt om de Rolls Royce onder de leren beha’s te ontwikkelen, met de mij kenmerkende perfecte pasvorm en een heel uitdagend design. Datzelfde deed ik met beha’s van denim, zijde en krijtstreepstof. Vanuit iedere fantasie een andere set”, aldus Marlies Dekkers

Lingerie van Marlies Dekkers is te herkennen aan de perfecte pasvorm en het design met de signature strap. Nu wordt dit uitgebreid met de supervrouwelijke signaturecollectie Awaken Your Senses, waarbij het decolleté wordt ingelijst met een nieuw type schouderbanden die nieuw zijn in de wereld van lingerie. De gebruikte bovenkledingmaterialen zijn hét bewijs dat je lingerie kunt zien als onderdeel van je outfit. Innerwear becomes outerwear – met de signature strap of met de Awaken Your Senses-look.

Awaken Your Senses

Marlies zegt: “Het is de tijd van de feminiene feminist: sterke en onafhankelijke vrouwen staan op en maken hun eigen keuzes, zonder sociale of maatschappelijke restricties. Vrouwelijkheid gaat hand in hand met zelfvertrouwen; vrouwen mogen én durven sexy en verleidelijk te zijn. Om hen te helpen tijdens hun zoektocht naar hun seksuele fantasieën, ben ik sensuele verhalen gaan schrijven. In de erotiek staan al je zintuigen op scherp. Die wil ik prikkelen – met mijn verhalen maar vooral met de sets die daaruit zijn voortgekomen.”

De collectie is vanaf nu te koop via de Marlies Dekkers webshop en bij een select aantal verkooppunten www.marliesdekkers.com/ays

Fotografie: Patrick Siemons

Ook professionele campagne fotografie nodig?? Klik op groen voor direct contact.
Bel: 033 465 66 03 Mail: patrick@siemons.nl

About Patrick Siemons

  •