Creatieve haarstyling en fotografie zorgt voor verrassende modefoto’s


Loading

Creatieve haarstyling en fotografie zorgt voor verrassende modefoto’s

Creatieve haarstyling en fotografie zorgt voor verrassend resultaat

Geweldige mix van visagie, fotografie, haarstyling en een uniek modeconcept zorgt voor het vooruitstrevende resultaat. Positief en kleurrijk. Helemaal van nu, met de door SocialMedia gedomineerde lifestyle van jongeren. De fotografie is in de sfeer van Instagram en selfies. Vrolijk, stoer, direct en zelfs inclusief vintage kleurfilter. Hierdoor zullen jongeren zichzelf nog sneller met de leuke kleding kunnen identificeren.

DEAL-75 heeft een uniek aanbod voor jonge meiden. Het is het eerste fashionlabel in Nederland waarbij kindermaten (vanaf 122) doorlopen in de volwassen maten. Want ook als je jong bent, wil je trots zijn op jezelf. Waarom in de kledingkast van je moeder zoeken als DEAL-75 er voor je is?

Over Deal-75

Christa van Noordenburg ontwierp jarenlang voor grote merken als Nike, Gaastra, Chaos-and-Order (voormalig eigenaresse en designer) en Marlies Dekkers. Haar sterke visie op er goed uit zien en je ook zo voelen komt volledig tot uiting in de nieuwste kledinglijn die ze heeft ontworpen voor DEAL-75. Tevreden zijn, anderen een goed gevoel geven, vooruit kijken, puur en krachtig zijn en vooral positief blijven… dat is wat Christa drijft en wat ze met DEAL-75 ook aan anderen wil geven. Check de leuke Deal-75 kleding ontwerpen op deze website.

Ook professionele campagne fotografie nodig?? Klik op groen voor direct contact.
Bel: 033 465 66 03 Mail: patrick@siemons.nl