ARAG Kom bij de grootste probleemoplosser van Nederland


Loading

ARAG Kom bij de grootste probleemoplosser van Nederland

ARAG Kom bij de grootste probleemoplosser van Nederland

‘De samenwerking tussen Patrick en ARAG rechtsbijstand gaat al jaren terug. Hij is de vaste fotograaf voor de portretten van de medewerkers van ARAG. Daarnaast schakelt ARAG hem in voor, zoals nu de positioneringscampagne Werken bij Arag’

Van verzekering naar oplossing

Waar Arag zich tot dusver positioneerde als rechtsbijstandsverzekeraar, komt de nadruk nu te liggen op de juridische oplossingen die ze haar klanten biedt. Want als het nodig is, staan er ruim 450 juristen klaar. Verdeeld over specialistische teams in alle rechtsgebieden, maar met een belangrijke overeenkomst: ze staan voor hun klanten en hebben een broertje dood aan onrecht.

Kom bij de grootste probleemoplosser van Nederland

Als er één ding is wat ons drijft, dan is het gerechtigheid. Juist ook voor die mensen die daar minder makkelijk aanspraak op kunnen maken. Mensen die wakker liggen door een arbeidsgeschil, of door een buurman die de erfgrens niet zo nauw neemt.
Echte mensen met echte problemen.

Problemen die wij helpen oplossen. Ieder jaar meer dan 70.000 keer. We zijn dan ook niet zomaar een advocatenkantoor, of juridisch dienstverlener. Wij zijn echte probleemoplossers.

Geloof jij ook in gerechtigheid én houd je van problemen oplossen? Kom bij de grootste probleemoplosser van Nederland.

Ook professionele campagne fotografie nodig?? Klik op groen voor direct contact.
Bel: Bel Ons Mail: patrick@siemons.nl

About Patrick Siemons

  •