Sportswear Modefotografie


Sportswear: achieve the perfect fit!

Fotografie van sportkleding wordt veel gebruikt voor print en online campagnes. Hier gaat het om de algehele uitstraling. Alles draagt bij aan de beleving van het merk en dat betekent dat alles moet kloppen. Het model, de actie, de omgeving, de compositie en het licht. Gaat het op een locatie gebeuren, of opnames in de studio? Ik zorg voor een goede voorbereiding met locatiescouting, waardoor ik de tal van factoren die afbreuk kunnen doen aan het resultaat voor ben. Hierdoor zijn de omstandigheden volledig onder controle en kunnen model en fotograaf optimaal werken.

[/vc_column_text]

‘On the spot met The Athletes Foot

Global marketing manager Christoph Lindlein werd op het hoofdkantoor in Zwitserland door collega Kirsti Boessenkool op het werk van Patrick Siemons geattendeerd. ‘Is dat niet iets voor onze komende campagne?’, vroeg ze. Enkele maanden later werd in onze eigen hoofdstad de nieuwe FW15-campagne van The Athletes Foot geschoten.

Amsterdam stond al op de nominatie

‘Op grond van eerdere ervaringen van onze Nederlandse collega’s, hebben we besloten om voor deze campagne met Patrick in zee te gaan,’ legt Christoph Lindlein uit.’ Amsterdam stond al op de nominatie als locatie voor de FW15 photoshoot, dus dat paste perfect. Tijdens de fotosessies werd bevestigd dat de keuze voor Patrick een juiste was. Hij is professioneel en maakt gemakkelijk contact met de hele ploeg en de modellen. Dat zorgt voor een geweldig leuke sfeer en maakt het werken met elkaar plezierig. Zijn oog voor de gehele scene en setting is bijzonder.’

Sport with style

The Athletes Foot is een winkelketen met 431 shops in 23 verschillende landen. Sinds 2012 maakt het deel uit van Intersport, met het hoofdkantoor in Zurich. Daar wordt ook de marketing geco?rdineerd. In Nederland telt The Athletes Foot 54 vestigingen. Het motto van The Athletes Foot: ‘If sport is what you need and style is what you desire’.

Ook professionele campagne fotografie nodig?
Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

[/vc_column][/vc_row]