Multimedia een combinatie van Fotografie, Fotoanimatie & Film


FOTODESIGN

De fotostudio van Patrick Siemons is een plek van innovatie. Voortdurend wordt er geëxperimenteerd met nieuwe technieken en toepassingen. Het resultaat is samen te vatten als fotodesign: een combinatie van fotografie, animatie en film. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kan Patrick Siemons deze technieken inzetten voor multimedia, internet, instore marketing of app.

MULITMEDIA TREKT DE AANDACHT

De onverwachte beweging in de beelden maakt de foto-animatie techniek Cinemagraph tot een middel bij uitstek om de aandacht te trekken van bezoekers en publiek. De hoge attentiewaarde van een animatiefoto leent zich voor toepassingen in winkels, beurzen en etalages, maar ook op een website of in een nieuwsbrief. De beweging intrigeert en zorgt daardoor voor meer aandacht dan andere foto’s.

LAAT ZIEN WAT JOUW ORGANISATIE IN HUIS HEEFT

Bind meer klanten aan je organisatie met een bedrijfsfilm. Laat je organisatie zien aan de hand van persoonlijke interviews en korte shots. Hoe persoonlijker en laagdrempeliger je de organisatie neerzet, des te beter kunnen jouw klanten zichzelf ermee identificeren. Het gaat erom dat je binnenkomt bij je doelgroep en daar een onuitwisbare indruk achterlaat.

MEER MOGELIJKHEDEN MET  FILM EN AMNIMATIE

De mulimedia techniek biedt legio mogelijkheden. Zo werken we voor merken in de automotive en in beauty and fashion. Een bijzondere toepassing is de fashionfilm. Hier wordt aan een modecollectie een extra beleving in de vorm van een verhaal toegevoegd. Alles wordt in één shoot geproduceerd, waardoor de kosten beperkt blijven en de toepassingsmogelijkheden enorm zijn. Vooral bij narrow casting is deze techniek populair, door de beelden zowel online als offline te presenteren, instore en outdore.

Ook professionele narrow casting nodig?
Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

Cases

Website– Fotografie voor Website — Animatie voor websitebanner —

 

JEWELRY– Fotografie voor Website — Animatie voor Beurspresentatie —

MODE — Foto-animatie voor Website en Narrow Casting —

 

MODE — Highres fotografie voor brochure —

MODE– Fashionfilm voor website en beurspresentatie —

HAUTE COUTURE — Fotografie, Belevingsfilm en Animatie Fine grande piece jewelry —

— Animatie —

— Film —

— Fotografie —

RECLAME — TV commercial en Campagne Fotografie voor verzekeraar ProLife —

Thema van de uitingen: Zorg die wordt gegeven vanuit naastenliefde. De meerwaarde van christelijke zorg ontstaat in situaties waarbij geloof en zorg elkaar raken. Bijvoorbeeld bij ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Dan is het belangrijk dat de zorgverlener begrijpt waarom u bepaalde keuzes maakt. Zo krijgt u de zorg die aansluit bij uw identiteit. Wij zorgen ervoor dat christelijke zorg beschikbaar is. En helpen u graag bij het vinden van deze zorg.

— Film —

— Campagne fotografie —

RECLAME — Coach/Euretco Highres fotografie voor billboard —

patrick-siemons-reclamefotografie-04-2

NARROW CASTING — Instore LCD-display —

Ook professionele narrow casting nodig?
Klik op een van de opties hieronder voor direct contact: