Over ons


Over Patrick Siemons Fotografie: reclame, mode- en FineArtfotograaf

Patrick Siemons heeft zich met zijn fotostudio gevestigd in Nijkerkerveen, een klein plaatsje vlakbij knooppunt Hoevelaken. Een mooi centrale uitvalsbasis voor opdrachten op locatie in heel Nederland. Veel opdrachtgevers weten intussen ook zijn studio te vinden. Daar zijn immers alle faciliteiten beschikbaar voor kleding, styling, studiofotografie en nabewerking.

Fotografie

Na zijn vakopleiding heeft Patrick Siemons zich steeds meer gespecialiseerd in reclamefotografie en als modefotograaf. Zijn beelden zijn terug te zien op verpakkingen van bijvoorbeeld koffie, in diverse modebladen en op tal van bedrijfswebsites. Voor zijn werk heeft hij verschillende onderscheidingen ontvangen:

  • 2003 – 2008 3x Gold 1x Silver 2 x Bronse Award BIPP IPA Contest
  • 2009 Best weddingphotographer in The Netherlands by the PF magazine
  • 2010 Twee nominaties BFA Contest
  • 2011 Winnaar BFA Fotocontest

Daarnaast exposeert Patrick zijn FineArt werk op verschillende kunstgaleries en kunstbeurzen.

Werkwijze

Patrick Siemons onderscheidt zich in zijn werkwijze. Hij gaat gemakkelijk met iedereen om en mensen voelen zich snel bij hem op het gemak. Hij denkt actief met de opdrachtgever mee en werkt professioneel en vlot. Daarnaast heeft zijn werk een eigen signatuur, dat op deze website is te zien.

Fotodesign

De fotostudio van Patrick Siemons is een plek van innovatie. Voortdurend wordt er geëxperimenteerd met nieuwe technieken en toepassingen. Het resultaat is samen te vatten als fotodesign: een combinatie van fotografie, animatie en film. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kan Patrick Siemons deze technieken inzetten voor multimedia, internet, instore marketing of app.

Fine Art fotografie

Fine Art is een relatief jonge kunststroming binnen de fotografie. In Fine Art smelten fotografie en de artistieke visie van de fotograaf als kunstenaar samen. Voor Patrick Siemons gaat het om het vangen van het moment suprême. Als alles lijkt te kloppen: juiste locatie, visagie en styling op elkaar afgestemd, het ideale model en het goede licht… dan is dat het moment om te pakken voor het perfecte shot. De nabewerking zorgt ervoor dat het resultaat overeen komt met het beeld dat Patrick vanaf het begin voor ogen had.

Wilt u meer weten over het werk van Patrick Siemons of over zijn werkwijze? Neem dan contact op.

Bekijk ook onze Fine Art fotografie website www.patricksiemons.com. Bent u op zoek naar familie en kinderfotografie check dan www.no117.nl.

Bedrijven waar we o.a. mee samenwerken: McGregor, Mercedes Benz Daimler, Bosch, PMZA fashion Group, Euretco, Rabobank, Allure Monaco bodyfashion, Percy fashion, A-rticles fashion, FWS Duitsland, Tom Sebastian, InRetail, ThiemenMeulenhoff, Arag, Kadaster, KPMG, Agri Retail (Welkoop/Boerenbond), Centric ICT, Chaos-and-Order, Charlie Choe Sleepwear.