Over ons


Patrick Siemons reclame-, mode- en FineArt-fotograaf

Patrick Siemons heeft zich met zijn fotostudio gevestigd in Nijkerkerveen, een klein plaatsje vlakbij knooppunt Hoevelaken. Een mooi centrale uitvalsbasis voor opdrachten op locatie in heel Nederland. Veel opdrachtgevers weten intussen ook zijn studio te vinden. Daar zijn immers alle faciliteiten beschikbaar voor kleding, styling, studiofotografie en nabewerking.

Fotografie

Na zijn vakopleiding heeft Patrick Siemons zich steeds meer gespecialiseerd in reclamefotografie en als modefotograaf. Zijn beelden zijn terug te zien op verpakkingen van bijvoorbeeld koffie, in diverse modebladen en op tal van bedrijfswebsites. Voor zijn werk heeft hij verschillende onderscheidingen ontvangen:

  • 3x Gold 1x Silver 2 x Bronse Award BIPP IPA Contest
  • Best weddingphotographer in The Netherlands by the PF magazine
  • Twee nominaties BFA Contest
  • Winnaar BFA Fotocontest

Daarnaast exposeert Patrick zijn FineArt werk op verschillende kunstgaleries en kunstbeurzen.

Werkwijze

Patrick Siemons onderscheidt zich in zijn werkwijze. Hij gaat gemakkelijk met iedereen om en mensen voelen zich snel bij hem op het gemak. Hij denkt actief met de opdrachtgever mee en werkt professioneel en vlot. Daarnaast heeft zijn werk een eigen signatuur, dat op deze website is te zien.

Fotodesign

De fotostudio van Patrick Siemons is een plek van innovatie. Voortdurend wordt er ge?xperimenteerd met nieuwe technieken en toepassingen. Het resultaat is samen te vatten als fotodesign: een combinatie van fotografie, animatie en film. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kan Patrick Siemons deze technieken inzetten voor multimedia, internet, instore marketing of app.

VCA-VOL gecertificeerd

Met een VOL-VCA-diploma laat u zien dat u basiskennis hebt over veiligheid, gezondheid en milieu en dat u deze kennis kunt toepassen. Zo vergroot u zowel uw eigen veiligheid als die van de mensen aan wie u leidinggeeft. U kent de wet- en regelgeving, kunt gevaarlijke situaties en handelingen herkennen én weet hoe u deze kunt voorkomen. Ook bent u een volwaardig aanspreekpunt voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Kortom: met VOL-VCA laat u zien dat u weet wat er van u verwacht wordt. Zo moet u niet alleen weten wat veilig gedrag is, maar moet u ook weten hoe u dat kunt stimuleren. En moet u niet alleen weten wat een taakrisicoanalyse is, maar ook wanneer u die moet uitvoeren of bijstellen. Voorbeeld van dit soort opdrachten klik hier

Fine Art fotografie

Fine Art is een relatief jonge kunststroming binnen de fotografie. In Fine Art smelten fotografie en de artistieke visie van de fotograaf als kunstenaar samen. Voor Patrick Siemons gaat het om het vangen van het moment suprême. Als alles lijkt te kloppen: juiste locatie, visagie en styling op elkaar afgestemd, het ideale model en het goede licht… dan is dat het moment om te pakken voor het perfecte shot. De nabewerking zorgt ervoor dat het resultaat overeen komt met het beeld dat Patrick vanaf het begin voor ogen had.

Wilt u meer weten over het werk van Patrick Siemons of over zijn werkwijze? Neem dan contact op.

Bekijk ook onze Fine Art fotografie website www.patricksiemons.com.

Bedrijven waar we o.a. mee samenwerken: Stedin, UMC Amsterdam, VW-PON, Bosch, Arag rechtsbijstand, Euretco/Intersport/Athletes Foot/Hubo/Multimate, Rabobank, , Kidsfashion Naiss/Loff/Love station/Unreal ba6 kidswear, Heilijgers Vastgoed, Huurderman, FWS Duitsland, InRetail, ThiemenMeulenhoff, Kadaster, KPMG, Agri Retail (Welkoop/Boerenbond), Centric ICT.

Als gespecialiseerde bedrijfsfotograaf, maakt Patrick Siemons als commerciële fotograaf met een eigen fotostudio allerlei soorten bedrijfsreportages. Voorbeelden zijn:  publicatie fotografie voor bedrijfsmagazines,  bedrijfsfilms, architectuur- interieurfotografiezakelijke portretfotografie, reclamefotografie op locatie in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, Eventfotografiemodefotografie, unieke stockfotografie, productfotografie. Je kunt een overzicht van zijn portfolio en fotowerk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Amersfoort Utrecht en Amsterdam.