Photoshop bewerkingen


Photoshop is een onmisbare tool in de fotografie

Een professionele foto begint altijd met eersteklas beeldmateriaal. Maar Photoshop kan je daarna wel helpen om de finesse aan te brengen, die het beeldmateriaal of de campagne nodig heeft. Om de kwaliteit en deadlines te garanderen, verzorg ik alle Photoshopbewerkingen zelf. Ik ben er intussen zo bedreven in geraakt, dat het is uitgegroeid tot een nieuwe vorm: Fine Art Fotografie

Photoshop kan kostenbesparend werken

Door de mogellijkheden van Photoshop slim toe te passen, kan ik mijn opdrachtgevers veel geld besparen. Als ik modellen fotografeer voor een chomakey scherm, hoeven deze modellen niet naar parelwitte stranden af te reizen of deze werknemers niet naar het hoofdkantoor te komen voor een fotosessie. Daarnaast maken bewerkingen in Photoshop beelden meer geschikt voor animatie, websites en app’s of presentatie op LCD-schermen in winkels (narrow casting). Voor animaties voorbeelden check eens multimedia toepassingen.

Ook professionele campagne fotografie nodig?
Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

 

Als gespecialiseerde bedrijfsfotograaf, maakt Patrick Siemons als commerciële fotograaf met een eigen fotostudio ook andere soorten bedrijfsreportages. Bijvoorbeeld  publicatie fotografie voor bedrijfsmagazines,  bedrijfsfilms, architectuur- interieurfotografiezakelijke portretfotografie, reclamefotografie op locatie in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, Eventfotografiemodefotografie, unieke stockfotografie, productfotografie. Je kunt zijn werk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Amersfoort Utrecht en Amsterdam.