FineArt Fotografie


Fine Art is fotografische kunst

Fine Art is een relatief jonge kunststroming binnen de fotografie. In Fine Art smelten fotografie en de artistieke visie van de fotograaf als kunstenaar samen. Voor Patrick Siemons gaat het om het vangen van het moment suprême. Als alles lijkt te kloppen: juiste locatie, visagie en styling op elkaar afgestemd, het ideale model en het goede licht… dan is dat het moment om te pakken voor het perfecte shot. De nabewerking zorgt ervoor dat het resultaat overeen komt met het beeld dat Patrick vanaf het begin voor ogen had.

Fine Art werken in exposities, verhuur en verkoop

Regelmatig wordt Fine Art werk van Patrick Siemons tentoongesteld in gallerieën, kunstroutes en exposities. Het werk is ook voor een deel te zien op deze website en thematisch op Pinterest. Alle FineArt werken van Patrick Siemons zijn te koop, of te huur. FineArt Kunst huren kan bij ons Atelier al vanaf € 25,- per maand. De helft van het maandbedrag spaart u. Met dit spaartegoed kunt u later de kunstwerken aanschaffen. Op elk gewenst moment kan het gehuurde stuk omgeruild, of worden terug gebracht. Door deze mogelijkheid wordt de toegang tot de FineArt fotografie in uw huis, of bedrijfsruimte extra toegankelijk. U kunt de kunstwerken op afspraak komen bekijken in ons atelier. Kijk voor het complete aanbod op de FineArt website.

Kunstafwerking

Wij gieten een dikke kristalheldere vloeibare glanslaag over je foto. Doordat deze gel, epoxy, nog helderder is dan glas en omdat de randen rond aflopen ontstaat er een spectaculair diepte effect met een warme en vooral exclusieve uitstraling. Het verschil met een foto achter plexiglas of acryl foto is zeer groot! De uitstraling van een foto in epoxy is exclusiever en jouw eigen kunst aan de muur krijgt een warmer en rijker gevoel! Wordt er bij een plexiglas foto of acryl foto een platte plexiglas plaat op je foto geplakt, wij gieten er ambachtelijk deze vloeibare harslaag overheen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van kunst aan uw muur?
Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

Als gespecialiseerde bedrijfsfotograaf, maakt Patrick Siemons als commerciële fotograaf met een eigen fotostudio ook andere soorten bedrijfsreportages. Bijvoorbeeld  publicatie fotografie voor bedrijfsmagazines,  bedrijfsfilms, architectuur- interieurfotografiezakelijke portretfotografie, reclamefotografie op locatie in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, Eventfotografiemodefotografie, unieke stockfotografie, productfotografie. Je kunt zijn werk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Amersfoort Utrecht en Amsterdam.