Cinemagraph Fotoanimatie


Cinemagraph trekt de aandacht

De onverwachte beweging in de beelden maakt de foto-animatie techniek Cinemagraph tot een middel bij uitstek om de aandacht te trekken van bezoekers en publiek. De hoge attentiewaarde van een animatiefoto leent zich voor toepassingen in winkels en etalages, maar ook op een website of in een nieuwsbrief. De beweging intrigeert en zorgt daardoor voor meer aandacht dan andere foto’s.

Toepassingen van foto-animatie

De Cinemagraph techniek biedt legio mogelijkheden. Zo werken we voor merken in de automotive en in beauty and fashion. Een bijzondere toepassing is de fashionfilm. Hier wordt aan een modecollectie een extra beleving in de vorm van een verhaal toegevoegd. Alles wordt in één shoot geproduceerd, waardoor de kosten beperkt blijven en de toepassingsmogelijkheden enorm zijn. Vooral bij narrow casting is deze techniek populair, door de beelden zowel online als offline te presenteren, instore en outdore.

Ook professionele campagne fotografie nodig?
Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

Video: https://servicesinfotografie.nl/wp-content/uploads/2015/01/narrow-casting-fotoanimatie-patrick-siemons.m4v

 

Als gespecialiseerde bedrijfsfotograaf, die u helpt bij het benaderen van de arbeidsmarkt, maakt Patrick Siemons als commerciële fotograaf met een eigen fotostudio ook andere soorten bedrijfsreportages. Bijvoorbeeld  publicatie fotografie voor bedrijfsmagazines,  bedrijfsfilms, architectuur- interieurfotografiezakelijke portretfotografie, reclamefotografie op locatie in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, Eventfotografiemodefotografie, unieke stockfotografie, productfotografie. Je kunt zijn werk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Amersfoort Utrecht en Amsterdam.