Bedrijfsportretten alsof ze zijn gemaakt door de grootmeesters van de Nederlandse 17e eeuw


Het licht van de grootmeesters van de Nederlandse 17e eeuwse schilderkunst

We begrijpen dat het nemen van smoelenboekfoto’s vaak wordt gezien als een saaie en tijdrovende klus. Maar wat als ik je vertel dat het helemaal niet zo hoeft te zijn? Wat als we je laten zien dat een standaard bedrijfsportretfoto juist een feestje kan zijn?

Zakelijk portret als Meesterwerk

Ik maak van elk portret een meesterwerk. We gebruiken licht, compositie en stijl geïnspireerd door de grootmeesters van de Nederlandse 17e eeuw. Dit om jullie persoonlijkheid en professionaliteit te laten stralen. En het beste van alles? Je hoeft niet urenlang te poseren voor deze perfecte foto.

Bedrijfsportret meteen zelf uitzoeken

Meteen je beste professionele foto uitkiezen op onze laptop. Geen gedoe meer met eindeloze keuzes of ontevreden collega’s. Met mijn doordachte aanpak besparen we veel tijd en verminderen we discussies achteraf . In slechts 5 minuten per persoon hebben we een portret gefotografeerd en uitgekozen. Dat betekent dat we op een dag maar liefst 80 portretten kunnen realiseren!  Dit  kost met deze aantallen, maar  € 15,00 per foto all-in (fotografie, uitzoeken, apparatuur gebruik en beautyretouche) excl. 21% BTW en excl. reistijd  (65€ per uur). Heb je minder portretten nodig. Geen enkel probleem. Ik maak graag een scherpe offerte op maat.

Smoelenboek foto’s als tijdloze meesterwerken

Dus waar wacht je nog op? Laat mij je helpen om van jullie bedrijfsportretten iets bijzonders te maken. Neem contact met mij op en ontdek hoe ik ook jullie bedrijfsportretten  transformeer  tot een tijdloos meesterwerk.

 

Ook professionele portretfoto’s nodig? Klik op een van de opties hieronder voor direct contact:

Als gespecialiseerde bedrijfsfotograaf, maakt Patrick Siemons als commerciële fotograaf met een eigen fotostudio ook andere soorten bedrijfsreportages. Bijvoorbeeld  publicatie fotografie voor bedrijfsmagazines,  bedrijfsfilms, architectuur- interieurfotografiezakelijke portretfotografie, reclamefotografie op locatie in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, Eventfotografiemodefotografie, unieke stockfotografie, productfotografie. Je kunt zijn werk bekijken via deze link: Bedrijfsfotograaf Amersfoort Utrecht en Amsterdam.